Loading...
0

Třídy klimatizací jsou tři: nízká, střední a vysoká. U každého výrobce najdeme zástupce všech tří kategorií. Toto třídění umožňuje orientovat se snadněji ve vlastnostech klimatizací.

Klimatizace nízké třídy
Tyto klimatizace nabízejí jenom základní funkce, jako je větrání a rychlé chlazení místnosti. Jsou to pouze základní modely, které stačí k normálnímu použití, pokud nemáte zvýšené nároky na jejich vlastnosti. Nevýhodou je vyšší hluk a zvýšená spotřeba energie. Výhodou je větší dostupnost.

Klimatizace střední třídy
Střední třída má více propracované funkce. Můžete snížit spotřebu energie, k dispozici jsou různé regulační klapky a filtry jsou také na vyšší úrovni. Klimatizační zařízení střední třídy má třídu A+ a vyšší, takže se nemusíte bát účtu za elektřinu. Hluk je na standardní úrovni, takže je snesitelný. Výhodou je poměr kvality a rozumné ceny. Tato „zlatá střední cesta“ je poměrně populární, protože nejprodávanější modely pro byty, domy a kanceláře jsou právě klimatizační jednotky střední třídy.

Klimatizace vysoké třídy
Nejkvalitnější klimatizace plní vícero funkcí a mezi jejich výhody patří ionizátor, snímač pohybu, volba barvy předního panelu, ventilaci nebo zvlhčování (Ururu Sarara). Vysoce kvalitní klimatizace má energetickou třídu A ++ a vyšší, nejnižší spotřebu energie ve srovnání s ostatními méně propracovanými produkty a její hluk je na mimořádně nízké úrovni. Pokud máte nároky na kvalitu technických detailů nebo designu a očekáváte vysokou kvalitu, klimatizace v této třídě splňuje všechna kritéria.

Není k dispozici žádný popis fotky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *